Website, webshop, onderhoud en hosting

Van webdesign tot onderhoud

Wij helpen MKB en startups door heel Nederland met design, hosting en onderhoud.

Website & webshop design

Online groei begint hier

Een website als visitekaartje gaat niet meer op… Er komt tegenwoordig zoveel meer bij kijken om bezoekers tot conversie over te laten gaan.

Hoe bouw je een goed converterende site? Hoe zorg je ervoor dat de website niet traag wordt? Hoe zorg je voor consistentie zonder een saai platform te worden? Dan zijn er nog de technieken, de plugins of tools en het inrichten van een SEO-vriendelijke website.

Het maken van een website of webshop is een wetenschap geworden, die we voor jou simpel gaan maken. We werken vanuit een creatieve gedachtegang die er voor zorgt dat we telkens weer tot een prachtige en effectieve uitkomst komen. Jouw potentiële klant loopt straks door een gestroomlijnd proces richting aankoop, inschrijving of een andere conversie.

Vraag een gratis
adviesgesprek aan

Van strategie tot lancering

Het stappenplan voor succesvol design

We zien vaak dat veel ondernemers online kansen laten liggen, omdat ze bijvoorbeeld sceptisch zijn over de mogelijkheden of vervelende ervaringen hebben gehad in het verleden. Want wat is frustrerender dan een hoge investering maken en vervolgens…

Daarom focussen wij ons juist op het geheel, van wensen en doelen tot het bouwen van een CSM systeem dat zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt wordt voor jou als klant. We bouwen een website of webshop die direct gefocust is op het genereren van conversies, een responsive design heeft (mobile first) en gebruiksvriendelijk is. Wij zijn er op gefocust dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Door duidelijke doelen te stellen, een tijdslijn op te maken, de potenties te bespreken en vervolgens procesmatig te werken naar ons einddoel, zijn wij in staat een website of webshop te ontwikkelen waar een sterke conversieflow centraal staat en snelheid gegarandeerd wordt.

Samen met jou stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen en flow van de website in kaart. Daarnaast duiken we in de soorten landingspagina’s, bepalen we de Tone of Voice en bespreken we de overige wensen.

Het creatieve proces wordt onderbouwd met user experience (UX) design. Dit proces bestaat uit 4 onderdelen:

  • Wireframe design
  • Website manual design
  • Doorvoeren designs
  • Vulling website

Hierbij doorlopen we het CMS van de website en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookie bot en het SSL-certificaat in. Ook lopen we de instellingen, plugins en gekoppelde accounts na.

Tijdens de SEO kickstart bouwen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende accounts in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

Nadat alle processen zijn doorgelopen en alle vinkjes op groen staan is het tijd voor vuurwerk, het moment is daar de website gaat nu echt live!

Het is belangrijk om een livegang goed te monitoren. Daarom bieden wij extra nazorg tijdens deze fase.

Veel website eigenaren willen graag zelf de touwtjes in handen kunnen hebben. We bieden een persoonlijke CMS training, waarin wij op een zeer gebruikersvriendelijke manier uitleggen hoe jullie zelf aanpassingen kunnen maken op de website.

Van onderhoud tot optimalisatie

Wat komt er bij kijken?

Conversie optimalisatie

Jij wilt die stap extra zetten en focussen op duurzame groei met je website? Dan komt conversie optimalisatie om de hoek kijken.

Door gebruik te maken van de juiste tools en optimalisatie sprints uit te tekenen en deze stapsgewijs door te voeren, realiseren we het ultieme actieplan.

Wij onderzoeken de 'Customer Journey' en voeren AB-testen om de conversieratio van jouw website, landingspagina's en checkout-proces te optimaliseren.

Onderhoud

Het onderhouden van een website lijkt in het begin onnodig, maar na verloop van tijd kunnen verouderde thema's of plugins voor de nodige problemen zorgen. Zodra alles live staat, volgt een CMS training zodat je zelf al de nodige aanpassingen kunt uitvoeren.

Wij gaan daarnaast nog een stap verder door pro-actief te controleren of er geen bugs in de site zitten, Plugins nog goed met elkaar en met het thema communiceren en of er nog snelheid optimalisaties doorgevoerd kunnen worden. Door dit met regelmaat bij te houden kunnen we een goed werkende site blijven garanderen.

Hosting

Een goede host zorgt ervoor dat de gast geen zorgen heeft. Zo werkt het ook voor onze klanten. Wij werken met partners waar kwaliteit en service centraal staat.

Jouw website is veilig, snel (onze benchmark ligt rond de 2 seconden) en iedere 2 uur wordt er een backup gemaakt, die binnen een half uur terug gezet kunnen worden.

Klantenservice? Die is 7 dagen per week bereikbaar!

Keihard werken voor win-win

Streef naar een wereld waar iedereen wint

Lange termijn
partnership

Wij komen als specialist en blijven als online groeipartner.

Die extra stap bepaalt jouw groei

Wij zetten die extra stap voor jou, zelfs als je denkt dat het buiten ons boekje valt.

Bewuste & Schaalbare methodes

De tijd van manipulaties is voorbij. Wij focussen op duurzame groei.

Wij zetten net die stap extra

Waarom Welkin

Vanuit het adviesgesprek kunnen we direct zien of we een match zijn. Vervolgens doorlopen we een op maat gemaakte vragenlijst, waaruit we precies gaan zien wat jullie willen, wat de doelstellingen zijn en hoe we daar gaan komen.

Vervolgens zetten we specialisten in die focussen op het webdesign, het SEO en het technische proces. Door korte communicatielijnen bouwen we aan een duurzame relatie!

Wat je van ons kunt verwachten

Vraag een gratis
adviesgesprek aan