SEO strategie

Hoger in Google

Ontdek de ultieme SEO strategie voor jouw organisatie. Samen met jou creëren we een duidelijk stappenplan om hoger te komen in Google!

Hoger in Google komen

Hoger in Google komen?

Het startpunt

SEO is misschien wel het ondergeschoven kindje van Google, dit is volledig onterecht. Een goede SEO strategie zorgt er namelijk voor dat je gratis verkeer naar je website genereert.  SEO is wel een vak apart, maar Google wordt steeds slimmer! Met de juiste tools en werkwijze kun je tegenwoordig sneller bovenaan staan dan een paar jaar terug. Schrijven met de juiste mindset, techniek en bouwen aan autoriteit staan centraal.

Ga voor relevantie, bouw aan online zichtbaarheid en wordt gezien als een kennisbron. Samen ontdekken we de beste zoekwoorden om meer verkeer via Google te realiseren.

Een gratis SEO analyse van ons... Waarom?

Vraag een gratis
SEO scan aan t.w.v. € 255,-

De SEO stappen die we doorlopen

Jouw groeiplan

Consistentie en werken met een bewezen actieplan, daar begint het mee. Zo hebben wij een succesvol stappenplan uitgewerkt die we doorlopen voor jouw organische groei.

We kijken uitgebreid naar waar jullie nu staan. We richten de basis goed in, lopen de benodigde tools na en checken of de conversies gemeten worden.

Bij de tweede stap duiken we dieper in de data. We voeren diverse analyses uit, van een zoekwoordenanalyse en on-page analyse tot een concurrentieanalyse om te bepalen waar kansen liggen.

Zodra de analyse gemaakt is gaan we zorgen dat alle koppelingen goed ingesteld zijn. Deze koppelingen zijn nodig om groei te waarborgen.

We focussen op het maken van de content- en linkbuilding planning, implementeren de juiste plugins en creëren een custom rapport voor jouw SEO-groei.

Het wordt tijd voor realisatie! Met onze professionele copywriters creëren we SEO-teksten die voor organische groei moeten zorgen.

Als Google jouw website niet kan lezen, kun je ook niet profiteren van gratis bezoekers. Daarom zorgen we ervoor dat de technische kant van jouw website doorlopend geoptimaliseerd wordt en up-to-date blijft.

Een gezonde linkstructuur zorgt voor autoriteit. Wij zorgen ervoor dat de backlinks naar jouw website continue aangevuld worden. Daarnaast optimaliseren we doorlopend de interne- en externe linkstructuur van de website.

Keihard werken voor win-win

Streef naar een wereld waar iedereen wint

Lange termijn
partnership

Wij komen als specialist en blijven als online groeipartner.

Die extra stap bepaalt jouw groei

Wij zetten die extra stap voor jou, zelfs als je denkt dat het buiten ons boekje valt.

Bewuste & Schaalbare methodes

De tijd van manipulaties is voorbij. Wij focussen op duurzame groei.

Steven de Vos

Ontmoet jouw SEO specialist

"Van het creëren van meer organische verkeer tot het uiteindelijk omzetten van deze bezoekers tot conversies. Door te focussen op long-term zoekwoorden en Voice Search, valt er voor iedere business wat uit te halen!"

Wij zetten net die stap extra

Waarom Welkin

Vanuit onze gratis SEO review heb je direct een overzicht en een actieplan voor jouw persoonlijke SEO strategie. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en specifieke aandachtspunten voor jouw website.

Vervolgens komen wij met een aanbod dat past bij jouw groeipotentie voor de komende periode. Wij hebben specialisten en partners die elke dag met plezier de uitdaging aangaan en werken vanuit ervaring. Bij ons staat korte en heldere communicatie centraal en werken we altijd richting een duurzame samenwerking!

Wat je van ons kunt verwachten

Vraag een gratis
SEO scan aan t.w.v. € 255,-