Hoe het allemaal begon

Het verhaal van Welkin

Met een holistische denkwijze kijken we naar de gehele omgeving én dat is net het extra stapje die we voor jou zetten.

Onze kernwaarden

Waar wij voor staan

Professionaliteit

Wij staan voor een vriendelijke en informele manier van werken. Onderling zijn we niet alleen collega’s maar ook vrienden. Wij streven er naar dit naar iedereen uit te stralen om een prettige werksfeer te creëren.

Ontwikkeling

De online wereld staat nooit stil, wij dus ook niet. Het blijft van belang mee te gaan met de nieuwe trends en ontwikkelingen. We besteden wekelijks tijd aan persoonlijke ontwikkeling en delen deze ook met elkaar.

Samenwerking

Bij welkin geloven we in de kracht van samenwerken. Mede daarom helpen en ondersteunen we elkaar onderling, maar worden wij ook gedreven andere bedrijven te helpen.

Win - Win

Dit is en blijft altijd het uitgangspunt van onze denkwijze. Wij bestaan dankzij jullie, daarom moet iedereen beter worden van de keuzes die wij maken.

Ontmoet het team

Wie zit er achter Welkin Marketing

Oprichter

Steven de Vos

Het stroomde vanaf het moment dat ik in 2016 in aanraking kwam met een online marketing stage. Van 's ochtends vroeg tot in de late uren dingen opzoeken, leren en uitproberen. Vaak meer met zaken bezig die mij echt interesseerde, dan daadwerkelijk mijn stageopdrachten uitvoeren. Maar het was niet voor niets...

Want toen begon het te kriebelen! Ondernemen, zelf de uitdagingen opzoeken, vallen en weer opstaan en uiteraard de vrijheid. 100% energie steken in waar ik de meeste kracht uit haal. Waarom zijn we anders hier?

Mijn drive, jouw kansen en onze samenwerking starten dus ook bij 'de uitdaging'. Het uitzoeken van het probleem, die soms net een stuk dieper ligt dan die ene advertentietekst, daar gaan we naar op zoek!

Google Ads specialist

Vincent de Vos

Al sinds ik me kan herinneren vind ik het leuk om andere te helpen. Als klein jongetje begon dit al op de basisschool. De afgelopen 17 jaar heb ik training gegeven als hockey trainer/coach en gewerkt als coördinator bij verschillende sportverenigingen. 

In 2018 kwam Steven, huidig partner in crime, met de vraag of ik me wilde omscholen tot online marketeer zodat ik op een andere manier mensen kon gaan helpen. Ik hou wel van een uitdaging dus die kans heb ik met beide handen aangenomen. Twee jaar later bevind ik me in een heel andere (online) omgeving. Een uitdagende en continue veranderende wereld. Geen seconde heb ik spijt gehad van mijn overstap!

Mijn drive om andere te helpen is onveranderd, de nieuwe en verfrissende omgeving maakt dat mijn werklust een nieuwe boost heeft gekregen. De dynamische online wereld zorgt ervoor dat ik dagelijks nieuwe oplossingen mag zoeken, elke dag en elke klus biedt weer nieuwe uitdagingen.

Het logo zegt alles

Van duurzaamheid tot samen groeien

Google adverteren

Welkin – The Sky is the limit

Welkin staat centraal voor ons allemaal en betekent voor ons ‘The Sky is the limit’, waar wij tot het einde gaan om persoonlijke en zakelijke groei te realiseren voor onze omgeving.

The sun of heaven methought was loath to set, But stay’d and made the western welkin blush.” – Shakespeare

De ‘A’ – Een bewuste manier van werken

De win-win situatie is machtig. Door elkaar te steunen, bewust te werken en wijsheid te delen, ontdekken we samen de potenties van online marketing.

De driehoek is naar boven gericht en staat voor assertiviteit en activatie, waarna het zich vormt voor creativiteit in combinatie met verandering en structuur.

De cirkel – Breng alles in verbinding

De cirkel verbindt alles. Het verbindt de “A” en “Welkin” en brengt het geheel in balans. Het staat voor overzicht en harmonie en brengt alles op één lijn.

Keihard werken voor win-win

Streef naar een wereld waar iedereen wint

Lange termijn
partnership

Wij komen als specialist en blijven als online groeipartner.

Die extra stap bepaalt jouw groei

Wij zetten die extra stap voor jou, zelfs als je denkt dat het buiten ons boekje valt.

Bewuste & Schaalbare methodes

De tijd van manipulaties is voorbij. Wij focussen op duurzame groei.