Van visie tot actiegericht denken

Een strategische aanpak geeft ruimte voor groei

Door te beginnen met een strategische mindset sla je overbodige stappen over. We duiken dieper in op jouw waardes, ontdekken jouw tone-of-voice, stellen actiepunten op en bepalen de prioriteiten!

Begin met het einde voor ogen

Jouw groeistrategie

Je hebt een product of service en staat hier helemaal achter. Deze is beter, compleet nieuw of sluit perfect aan bij een probleem dat jij altijd hebt ervaren. Maar nu wil je dit gaan vertalen naar een verhaal, het naar buiten brengen en uiteraard een online verdienmodel creëren.

We kunnen er niet meer omheen: online marketing wordt steeds ingewikkelder en consumenten worden steeds kieskeuriger in de gigantische massa van informatie. Even snel een website opzetten, wat posts plaatsen en af en toe een advertentie werkt dus gewoon niet meer. Hier komt een strategische aanpak bij kijken.

Start met een gratis
strategiesessie van 45 minuten

Waar begin je?

Een groeiplan ontwikkelen

Ondertussen heb je misschien wel wat termen gehoord…

Funnels
Marketing automation
Copywriting
SEO
Facebook Advertising
Ecommerce integraties
Webdesign
Conversie optimalisatie

Waar begin je… Wil je eerst zelf starten? En waar focus je je dan op? Besteedt je het uit of richt je op zaken waar je écht plezier uit haalt? 

Elk antwoord is goed, wij helpen bij het vinden van de juiste.

De stappen die we doorlopen

De weg naar succes

Van strategie tot resultaat

Voor jouw business bestaat al een bewezen groeitraject. Deze personaliseren om vervolgens de ultieme salesfunnel te ontwikkelen. Vanuit de basis zorgen we voor een solide fundering. Deze vliegende start geeft ons de mogelijkheid om de groeipotentie te waarborgen!

We duiken in de organisatie, bepalen de quick-wins en ontdekken de kansen voor de lange termijn.​ Samen zetten we een winnende strategie op en visualiseren we de salesfunnel.

Wij geven jouw doelgroep een gezicht, stellen prioriteiten en bepalen de rode draad. 

Onze primaire taak is om marketingsystemen te ontwikkelen die de groei van bezoekers en klanten op de automatische piloot stimuleert.

Niet iedereen wordt hier vrolijk van, wij wel ;). De fundering, het inrichten van automatische processen en het sexy maken van jouw online kanalen is precies hetgeen waar wij goed in zijn.

Het is zover! We voeren direct de quick-wins door en gaan aan de slag met jouw salesfunnel. We verzamelen en bestuderen de resultaten en bepalen de optimalisatiepunten.

Door in sprints te werken en stapsgewijs te werk te gaan, bouwen we aan duurzame groei voor jouw onderneming!

PS. De resultaten rapporteren we wekelijks of maandelijks.

Steven de Vos

Ontmoet jouw strategiepartner

"We streven altijd naar een duurzame relatie waar groei centraal staat."

Keihard werken voor win-win

Streef naar een wereld waar iedereen wint

Lange termijn
partnership

Wij komen als specialist en blijven als online groeipartner.

Die extra stap bepaalt jouw groei

Wij zetten die extra stap voor jou, zelfs als je denkt dat het buiten ons boekje valt.

Bewuste & Schaalbare methodes

De tijd van manipulaties is voorbij. Wij focussen op duurzame groei.

Wij zetten net die stap extra

Waarom Welkin

Vanuit de gratis strategiesessie kun jij direct aan de slag met het zelf opzetten van een strategie om jouw business te laten groeien.

Uiteraard kunnen wij hier verder bij helpen. Wij kruipen in de huid van jouw organisatie en bepalen de beste werkmethode en kanalen. Vervolgens zetten we specialisten in die focussen op doorlopende optimalisatie. Door korte communicatielijnen bouwen we aan een duurzame relatie!

Wat je van ons kunt verwachten

Start met een gratis
strategiesessie van 45 minuten